2022-03-13
Omggg终于揾到一间新嘅少女风粉红色打卡餐厅啦🥳🥳🥳系湾仔艺术中心一出lift已经要拎起部手机系咁影😂😂😂真系每一个角落都系打卡位,连厕所都系㗎好开心可以坐到呢张梳化位,后面个干花bar枱布置真系靓到爆🥰🥰🥰连口罩套都靓过人呢间系素食餐厅,食物质素都非常高,现时仲有优惠,食满$400减$100,大家不妨一试新派素食,Follow Ig仲会送一份🧡烟熏粟米🌽条粟米条烤得非常香口和入味,配有烧烤素黄酱🧡粉空漫霞 $78呢杯系打卡必备🥰士多啤梨🍓味奶昔,非常creamy唔会系死甜,整杯铺满棉花糖和甜甜圈🍩和甜筒🍦有种超梦幻的感觉下次要试埋其余𠮶三杯,真系每一杯嘅设计都好有特色👍🏻👍🏻👍🏻🧡牛肝菌蝴蝶面 $168蝴蝶🦋面有口感,牛肝菌够多,味道浓郁,推介👍🏻👍🏻👍🏻🧡新猪肉蘑菇香草薄饼 $158呢款薄饼蕃茄味为主偏多,系脆薄批,每一件上面有小小新猪肉,味道正正常常,冇乜太大惊喜
粟米条烤得非常香口和入味,配有烧烤素黄酱
🧡粉空漫霞 $78
🧡牛肝菌蝴蝶面 $168
蝴蝶🦋面有口感,牛肝菌够多,味道浓郁,推介👍🏻👍🏻👍🏻
🧡新猪肉蘑菇香草薄饼 $158