2018-04-04 260 浏览
系铜锣湾返工正常食个lunch都要四五十蚊,呢度食个粉面确实算系几抵,唔洗三十蚊就有交易😀价钱优惠、选择都算多,而且外卖不另收费,个人觉得比起附近既潮x更好食,因为佢个边贵夹好咸。而且之前买外卖时,叫加腩汁真系比足,仲会主动帮你分埋汤,呢下加分既。讲返今日就食左个紫菜水饺面~佢呢度汤底碱水味较重,但我觉得接受既。之前我多数叫净水饺面,今日突然好想食紫菜,佢呢度紫菜比较大块,感觉同一般食到既无咁碎湿湿,真材实料既感觉😯水饺就正常凤城水饺,有虾、冬菇、木耳丝咁⋯都大粒同扎实既。而爱辣既我当然加返d辣油🤗辣油辣度够,不过无咩渣,香味都够的。系呢度食个面做lunch,可以系打工仔们不错既选择👌🏻👌🏻悭钱之选!

紫菜水饺面

水饺就正常凤城水饺,有虾、冬菇、木耳丝咁⋯都大粒同扎实既。

2018-04-03