尖东又有新餐厅啦,呢间西餐厅坐落尖东海傍🌅大家可以180度欣赏维港日与夜🌓除左食野之外佢地仲有驻场Live Music,可惜政府至今尚未解除场内表演的禁令,大家下次黎应该可以边听歌边食野💜佢地试业期间主打两个价位分别$488同$588既Dinner Set,不过今次小编就系散叫,食物选择同套餐差唔多😝 _▪️Dinner Set $588/ 488 🥠日式帆立贝薄片今次小编就叫左两款前菜黎试吓,帆立贝切成薄片,加入酸汁酸酸甜甜好开胃☺️ 🥘白酒青口配辣肉肠有冇朋友仔同小编一样都钟意食青口呢🥳肉质刚删好,配上辣肉肠食落带咸香,口感亦更加丰富😄 🐷西班牙伊比利亚黑毛猪鞍小编推介🤣睇卖相都觉得好吸引,厚切猪鞍肉质多汁嫩滑,肉味香浓,旁边既配菜都唔会冇味几吸引☘️ 🍝什菌黑松露扁意粉餐厅提供多款意粉选择🍽估唔倒呢个黑松露意粉都有惊喜,上枱既时候热辣辣黑松露味好出😝配上什菌口感更丰富,扁意粉面煮得刚刚好😄

_
▪️Dinner Set $588/ 488