2018-02-07
朋友约我去尖沙咀晚饭,openrice搜索下就发现呢间名叫Happyland既西餐连载好评,仲有猫咪玩,岩哂我个猫痴朋友🐱就卜锤去呢间啦🍽 一入门口就见到有2只猫咪餐厅环境舒适,好有家的感觉!店员说最近有情人节特别版既厨师发板餐,于是决定同朋友试下呢个好多人叫既厨师发板餐,$208一位,仲可以喺碟旁边写上字句,啱晒生日或者庆祝节日黎食厨师发板餐一上枱很惊喜,份量比我想像中大,食物铺排得成幅画咁仲有好多情人节元素,心心气球,玫瑰花草莓等等,好吸睛!!店员悉心讲解进食次序,同食物内容,当中包括: 安格斯牛柳粒配香脆蒜片,份量多而富牛味,呢个要趁热食!牛油煎带子,爽甜厚肉烟三文鱼好油润,卷成花瓣般煎虎虾同鹅肝多士都好好食另外再叫左恋之花烟三文鱼意粉🍝几Creamy好食饮品就叫左'我爱金莎',卖相好吸引,仲有浓浓的朱古力味🍫朱古力迷必叫食食吓发现我座位旁有d美容护肤产品可供购买去尖沙咀不妨考虑下呢间咁warm既Cafe
仲有好多情人节元素,心心气球,玫瑰花草莓等等,好吸睛!!
另外再叫左恋之花烟三文鱼意粉🍝几Creamy好食
食食吓发现我座位旁有d美容护肤产品可供购买