2022-12-02
系香港四出寻觅多国菜,西餐开正我果瓣。我以一只沙律叉同一只碟,食足6道菜 黎同你评价: 呢度既食物唔错,唔系只系for打卡既餐厅黎。如果要比分,一定系几乎所有credit都归厨房。当系你攰到唔记得野时,餐厅女经理会好坚持贴心咁提醒你,佢之前已经同你讲过,然后再复述一次。男侍应有礼,服务几好,仲一眼关七, 好快收起清空左既碟,等你有多啲空间食饭。 自家制香脆虾多士$98 脆虾层好厚!巴马火腿配无花果自及合桃沙律$128芒果蟹肉牛油果塔$168冬阴功海鲜扁意粉$198 一上枱闻到超香,冬阴功酱汁酸甜微辣,几好食。龙虾汁天使面伴炭烧大虎虾及三鱼籽$258大虎虾真系好大只好弹牙!酥炸原只软壳蟹蟹肉膏意大利饭$228Yuzu sunshine mocktail 微酸甜,几好饮。经过六道菜后,碟上既壳堆到满左大半,但晚餐尚未完结。原来家人黎到突然发现有个系一定要点既甜品!一款好多食评都有既甜品!终于等到换左只碟同叉后,可以享受个杂莓香浓朱古力挞伴红莓酱$1O8朱古力挞超级香浓,真系无介绍错!
自家制香脆虾多士$98 脆虾层好厚!
巴马火腿配无花果自及合桃沙律$128
芒果蟹肉牛油果塔$168
冬阴功海鲜扁意粉$198
一上枱闻到超香,冬阴功酱汁酸甜微辣,几好食。
龙虾汁天使面伴炭烧大虎虾及三鱼籽$258
大虎虾真系好大只好弹牙!
酥炸原只软壳蟹蟹肉膏意大利饭$228
朱古力挞超级香浓,真系无介绍错!