2025-02-03 30 浏览
我想同你一齐食…诱惑我的印度香料烧鸡🤭一入门口👀装修几有格调。食印度嘢都系钟意食传统菜式,单点印度香料烧鸡、Tandoori Chicken Masala 同埋 Garlic Naan印度香料烧鸡一上枱已经闻到好香嘅香料味,鸡肉烧得外皮香脆,入面仲好嫩滑,蘸埋佢哋特制嘅酱汁,味道更加丰富。Tandoori Chicken Masala,呢道菜嘅香料味更加浓郁,鸡肉煮得好入味,酱汁香浓但唔会太辣,配埋饭或者 Naan 食都一流。Garlic Naan新鲜出炉嘅 Naan 热辣辣,蒜香味好突出,口感松软有咬口,点埋咖喱汁食真系无得弹。整体嚟讲,CARAT Fine Indian and Mediterranean Cuisine 嘅食物质素几好,钟意食印度菜嘅朋友可以一试!CARAT Fine Indian and Mediterranean Cuisine📍尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦4楼#尖沙咀美食#尖沙咀印度菜#尖沙咀好去处 #印度咖喱#尖沙咀餐厅
我想同你一齐食…

诱惑我的印度香料烧鸡🤭

印度香料烧鸡