2019-05-01 100 浏览
喺尖沙咀行行下唔知食乜好,咁啱有人喺到派传单,望落几吸引咁就决定上去试下!原来系新开张!上面嘅装修都几靓!朋友话俾多少少可以食日本A4黑毛和牛㖞,所以我哋拣咗 $298嘅set,可以食晒咁多款嘅肉!汤底方面要咗双并,白萝卜豚骨浓汤同埋木鱼昆布,两个都淡淡哋可以试真啲肉味!唔知迟啲有冇寿喜烧汤底拣呢?个人食日式火锅比较钟意甜汤底!豚肉偏瘦同埋系薄切,一唔小心渌太耐,就好容易变韧或者好鞋口~牛肩胛都比较瘦,肉味唔算太浓,可以叫一两碟!牛小排嘅雪花分布均匀,牛肉味比较重!唔错!可以食多几碟!A4黑毛和牛有入口溶化嘅感觉,超正!可以无限encore!出面嘅食物bar款式唔算多,但胜在好整齐同埋refill得好快!酱料区域都好简洁,有葱花蒜粒辣椒等等,仲有啲咖哩同炸物同埋有白饭任装😂😂除咗一般汽水,呢到仲有只自家制嘅夏枯草,好好饮!甜品方面系Häagen-Dazs雪糕,不过唔系独立包装,系一大桶俾人「毕」嘅!当日有四款味道可以拎,分别系cookie and cream、chocolate、strawberry and cream同埋peach!P.S 略嫌张枱太细放唔到好多嘢,连「毕」走啲泡嘅工

原来系新开张!上面嘅装修都几靓!

豚肉

牛肩胛都比较瘦,肉味唔算太浓,可以叫一两碟!
严选美国牛肩胛

牛小排嘅雪花分布均匀,牛肉味比较重!唔错!可以食多几碟!
美国顶级牛小排

A4黑毛和牛有入口溶化嘅感觉,超正!可以无限encore!
日本直送极上A4黑毛和牛

除咗一般汽水,呢到仲有只自家制嘅夏枯草,好好饮!

P.S 略嫌张枱太细放唔到好多嘢,连「毕」走啲泡嘅工具都欠缺!
  • A4黑毛和牛
  • 牛小排