2023-08-24
💭尖沙咀厚福街H8有好多餐厅 今日黎到The Captain's House✨想食佢地招牌shake shake海鲜袋好耐好耐!作为海鲜爱好者嘅我地 今日终于黎食😍★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸Seafood Combo A $418三款海鲜‼️有十几款海鲜选择 我地叫左小龙虾🦐翡翠螺同蚬,配菜仲有粟米🌽薯仔同肠仔,酱汁方面简咗卡姜蒜蓉汁🍽️店员会系我地面前帮手shake个海鲜袋,令酱汁好均匀咁沾满每一件海鲜,打开袋已经有阵阵香味传出黎,卡姜蒜蓉汁好辣惹味,翡翠螺肉质鲜嫩非常弹牙仲好大只,小龙虾同蚬都系鲜味十足。✨🔸墨汁意大利烩饭配墨鱼及八爪鱼 $158意大利饭软硬适中,墨汁味道浓郁,墨鱼及八爪鱼都几鲜甜,饭粒粒都好有咬口😋🔸Strawberry Flow Mocktail $78士多啤梨奶昔🍓,饮落好清爽解渴,味道香甜🔸Cola Flow Mocktail $68可乐加雪糕🍨,呢个必定啱口味,夏天饮啱哂啦!
想食佢地招牌shake shake海鲜袋好耐好耐!
作为海鲜爱好者嘅我地 今日终于黎食😍
🔸Seafood Combo A $418三款海鲜‼️
🔸墨汁意大利烩饭配墨鱼及八爪鱼 $158
🔸Strawberry Flow Mocktail $78
士多啤梨奶昔🍓,饮落好清爽解渴,味道香甜
🔸Cola Flow Mocktail $68
可乐加雪糕🍨,呢个必定啱口味,夏天饮啱哂啦!