2023-12-12 3 浏览
话说公司楼吓最近开咗一间特色小店,水泥风嘅门面好神秘,同时又几型格,令人想睇吓里面有咩食添🙈Menu主要系鸭肉同牛肉料理,我哋就主要拣牛嚟食,包括:☑️牛三宝饭=有牛腩、牛丸同金钱肚,肉量好多🤎腩汁渗哂入白饭中,所以白饭系重点,啲𩠌好好送饭🙊☑️卤金钱肚拼大肠饭=要赞大肠处理得好干净,无臭味,食得好舒服🙈☑️潮汕辣濑尿牛丸吖笨= 一种食品嘅美妙展现,富有丰富嘅层次感同令人惊叹嘅味道。首先,你喺每一粒牛丸都可以感受到浓满嘅肉香和弹牙嘅口感😋,美妙极了。每一粒牛丸就像一个巨大嘅惊喜,好似一粒富含丰富汁液嘅珍珠😍。准备喺大口咬落去𠮶刻,你会感受到𠮶一股从你口中喷出嘅温热又带点甜美嘅牛肉汁,真系无得顶。搭配上咗少少潮汕辣椒酱,多咗一份层次感,激发出更醇厚嘅味道。辣椒酱嘅辣度正好掩盖住牛丸嘅甜美,两者完美结合,相得益彰。吃喺口里,早已经无得顶。正为此佳肴献咗最诚挚嘅赞美👍。不仅牛丸嘅口感足够吸引,味道亦都同样出色,潮汕辣濑尿牛丸绝对系美食嘅巅峰之作!无论你系喜欢辣嘅还是不辣嘅,或者只系寻找一种新嘅味道来挑战自己嘅味蕾,我都强烈推荐你试试潮汕辣濑尿牛丸,绝对不会令你失望!牛肉料理水准高,相信佢哋嘅鸭肉都

Menu主要系鸭肉同牛肉料理,我哋就主要拣牛嚟食,包括:

牛肉料理水准高,相信佢哋嘅鸭肉都一样咁好食🤎