🐈知道有个朋友特别钟意日本,所以今次就约咗佢去日式居酒屋到倾吓计~餐厅外表醒目,有个红当当居酒屋灯笼仔所以都唔难揾✨伊佐木鱼剌身刺身会以冰佐盘保持新鲜啱晒钟意一边倾偈一边慢慢食的🐈~而且有鱼头鱼尾作装饰打卡一流✅伊佐木鱼剌身颇为厚身,肉质甘香~可以配搭酸汁或是普通酱油Wasabi都得😉唔同食法好满足✨海螺刺身份量颇多,肉质结实弹牙,仲带有淡淡新鲜海水味~✨动感小白鱼新鲜小白鱼上菜𠮶阵时仲系非常活跃~配埋个汁直接饮入口,感觉鱼仔喺口腔跳动别有一番滋味~新奇的体验推荐😝✨鸡全翼采用新鲜鸡,烧得金黄香脆,肉质嫩滑好香鸡味,🐈食到舔舔脷✨鸡肝串鸡肝肉质软嫩,配上香浓酱汁十分惹味✨一口番薯番薯细细粒好得意💓因为系日本番薯所以可以连皮食,肉质香甜结实,估唔到细细粒但都几饱肚✨日本蕃茄配柚子酸汁日本蕃茄出名鲜甜多汁,大大个份量十足,配埋柚子酸汁更带出了蕃茄的酸甜感觉,作为前菜非常开胃✨鳗鱼饭鳗鱼烧得非常可口,厚肉肥美鱼油突出,汁量啱啱好再配上软硬度适中的米饭非常饱肚✨鲜鱼奶汤鲜鱼清香而不腥~热辣辣饮好暖肚Overall体验: 餐厅环境不大但整体环境舒适,建议有兴趣的朋友先预约会比较好!服务人员态度友

✨伊佐木鱼剌身

✨海螺刺身
份量颇多,肉质结实弹牙,仲带有淡淡新鲜海水味~

✨动感小白鱼

✨鸡全翼
采用新鲜鸡,烧得金黄香脆,肉质嫩滑好香鸡味,🐈食到舔舔脷

✨鸡肝串
鸡肝肉质软嫩,配上香浓酱汁十分惹味

✨一口番薯
番薯细细粒好得意💓因为系日本番薯所以可以
连皮食,肉质香甜结实,估唔到细细粒但都几饱肚

✨日本蕃茄配柚子酸汁

✨鳗鱼饭

✨鲜鱼奶汤
鲜鱼清香而不腥~热辣辣饮好暖肚

Overall体验: 餐厅环境不大但整体环境舒适,建议有兴趣的朋友先预约会比较好!服务人员态度友善,食物品质高,整体是一个非常好的用餐体验~