尖沙咀嘅家宝汉堡真系好味😗 最近试完觉得好正 冇谂过一个包咁大个仲要价钱都唔贵😀 真系唔怪得知成日经过见到佢哋都座无虚席 见到咁多人支持就知道一定有好嘢食😆😆香辣烟肉蛋羊肉汉堡🐑今次仲加咗芝士落去 🧀 所以就更加香了 ❤️ 不过其实本身都好正 冇谂过一个辣嘅汉堡包可以咁正 🤣 烟肉煎到𠮶边有少少脆卜卜 口感非常好味😁😋 羊肉扒份量都真系好充足 因为都真系几厚肉 而且煎到岩岩好套餐加番薯条今次小编仲加咗个套餐 跟住就会包咗番薯条 番薯条 比起一般嘅薯条更加好味 番薯有一浸甜味 而且炸完之后唔系硬刮刮嘅𠮶种脆 🤣 而系食到番薯本身个口感 真系真材实料㗎🤩 仲有就系冇谂过个番薯条都几大份㖞🫢🍠BBQ鸡翼除此之外 小编仲追加咗两只BBQ味嘅鸡翼😍 啲鸡肉都几滑 😋 唔似啲cheap cheap说到变形嘅雪藏鸡翼 而且都几入味😆千里茶呢间汉堡包店令我最surprise嘅就系佢哋有啲本地同埋台湾嘅嘢饮🤣🤣 我自己就觉得唔错 因为唔系周围嘅餐厅都可以饮到呢啲嘢饮 今次就加咗支台湾嘅千里茶 第一次饮 又真系唔错 苦中带甜 🤩 食完咁大个汉堡包 饮番啖茶就可以解酒腻啦性价比:8/10好食程度😋:8/10

香辣烟肉蛋羊肉汉堡🐑

好食程度😋:8/10
回头指数💓:8.5/10

📍嘉宝汉堡
尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地舖

#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #Fodiehk #hongkongig #hkdaily #hkfoodies #hkig #852food #hkinstagram #香港 #香港美食 #吃货日常 #食好西#尖沙咀美食#尖沙咀#旺角美食#旺角#中环街市#韩国菜#大埔#太和#观塘#观塘美食#旺角美食