餐厅: MR. MAKI (金巴利大廈)
资讯:

湿湿立立、雨粉飞飞的一天,刚好走经金巴利道,小雨推动的缘分,就系咁随兴入咗呢间Mr. MAKI。环境属充满玩味既美式快餐餐厅格局,主打日式创意卷物,满有fusion感觉。有Poke bowl 或者寿司roll选择。寿司roll 比较特别,全部名都充满玩味,好funny。欣赏佢仲有vegetarian roll,啱素食者💚👍🍣"鱼全部都系鱼"=吞拿鱼拖罗+三文鱼+蟹子+脆脆。佢主要系由下面既三文鱼卷、上面铺满好丰富嘅吞拿鱼蓉同拖罗而组成。吞拿鱼蓉同刺身都几多。🍤 芒果恋上虾=牛油果+芝士+炸虾如果系小朋友嘅话,可以要求走辣,成个配搭清新,感觉亦比较健康。套餐包日式沙律+罐装饮品,仲可以拣小食:炸鸡/薯条/蕃薯薯条/叉烧酱油乌冬。所选叉烧酱油乌冬,除咗叉烧之外,仲有鱼片、腐皮、紫菜、粟米。饮品除咗罐装茶之外,仲有汽水或者梳打选择。如果选sapporo支装啤酒都只系+16蚊。结论觉得成个set几丰富! 有沙律、卷物、小食同饮品,日式西式fusion既创意卷物+美式份量(即系好大份!)🤣性价比高!ps.仲可以做会员储分💕
湿湿立立、雨粉飞飞的一天,
刚好走经金巴利道,
小雨推动的缘分,
就系咁随兴入咗呢间Mr. MAKI。

环境属充满玩味既美式快餐餐厅格局,
主打日式创意卷物,
满有fusion感觉。

有Poke bowl 或者寿司roll选择。

寿司roll 比较特别,全部名都充满玩味,好funny。

欣赏佢仲有vegetarian roll,
啱素食者💚👍

🍣"鱼全部都系鱼"
=吞拿鱼拖罗+三文鱼+蟹子+脆脆。
吞拿鱼蓉同刺身都几多。

🍤 芒果恋上虾
=牛油果+芝士+炸虾
如果系小朋友嘅话,可以要求走辣,
成个配搭清新,感觉亦比较健康。

套餐包日式沙律+罐装饮品,
仲可以拣小食:炸鸡/薯条/蕃薯薯条/叉烧酱油乌冬。

饮品除咗罐装茶之外,仲有汽水或者梳打选择。
如果选sapporo支装啤酒都只系+16蚊。

结论觉得成个set几丰富!
有沙律、卷物、小食同饮品,
日式西式fusion既创意卷物+美式份量(即系好大份!)🤣
性价比高!