2024-10-21
📍熊本火锅 @味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 〰️熊本皇牌套餐〰️⭐️送日式和风鸡煲⭐️任食顶级牛肉/生肩胛/保湿猪豚肉/鸡肉/全场火锅配料及饮品⭐️每位成人价$278⭐️仲有快闪优惠 二人同行一人半价!⭐️自助区有高达50款以上食材+20几款饮品及啤酒住君选择⭐️火锅店系无限时嘅 岩晒约埋朋友一路倾偈一路食一开始嘅时候先上一个鸡煲❶和风鸡煲我哋可以根据个人嘅口味拣返辣度🐣我哋今次就拣麻少辣🌶鸡肉食落惹味又嫰滑👀而且麻辣浓香 有层次 味道自然醇厚🤩食完鸡煲之后,店员就会同你介绍而家嘅promotion💁🏻♀️只要喺佢哋嘅社交平台page like,share同留言就可以免费获得蒸海鲜一份‼️每日数量有限 送完即止提早预约将会优先安排📖❷蒸海鲜蒸海鲜系有鲍鱼、扇贝、生蚝、青口、花甲、虾🦐海鲜上面铺满蒜蓉同辣椒🌶️份量几大 食落又几新鲜🥰食完海鲜之后就到打边炉啦🍲有打边炉嘅配料有💁🏻♀️❶顶级牛肉❷牛肩胛❸保湿猪豚肉❸水鱿❹新鲜时蔬❺莴笋❻鸭血❼墨鱼滑❽云吞❾丸类呢度都只系我食咗嘅嘢 多到不能尽录🥸火锅配料都相当出色🫶🏻无论系肉类定系种类定系蔬菜 都完全对得住呢个价钱💰食饱之后可以喺出边拎甜品🍰份量真系超级大 性价比超高🍦
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
〰️熊本皇牌套餐〰️
⭐️送日式和风鸡煲
⭐️每位成人价$278
⭐️仲有快闪优惠 二人同行一人半价!
⭐️自助区有高达50款以上食材+20几款饮品及啤酒住君选择
鸡肉食落惹味又嫰滑👀
而且麻辣浓香 有层次 味道自然醇厚🤩
每日数量有限 送完即止提早预约将会优先安排📖
❷蒸海鲜
蒸海鲜系有鲍鱼、扇贝、生蚝、青口、花甲、虾🦐
海鲜上面铺满蒜蓉同辣椒🌶️
份量几大 食落又几新鲜🥰