2024-08-15 126 浏览
约咗朋友去尖沙咀打边炉食宵夜,一入到去火锅舖就见到好似海鲜酒楼咁有好多活海鲜,就知冇拣错!打边炉前有炸鱼皮同鸡汤,汤底浓郁暖胃,唔系鸡精味!鸡煲有得拣芝士、麻辣或者花胶,我哋拣咗花胶,鸡调味恰当,足料,花胶又厚又大块。刺身拼盘有赤贝,鱿鱼,甜虾同鲍鱼。刺身好新鲜,尤其要大赞个鲍鱼,好大嚿,店员话有足一头!记得like/share左社交平台!我哋拣咗椰子鸡汤(另外仲有沙嗲同麻辣)汤底清甜,好啱煮海鲜!首先上的系海鲜拼盘,有原只龙虾、大大只鲍鱼、元贝、生蚝、虾同蟹,仲送咗一碟手切牛。全部海鲜都好新鲜,尤其要大推只蟹,好多膏,蟹肉都好鲜甜!手切牛够厚身同有肉味!火锅系任食,梗系encore咗蟹、鲍鱼同虾啦!仲叫左鳝片、虾滑、鱼滑、牛肉、莴笋、菜⋯样样食材都好新鲜同大份,非常满足!任饮嘅嘢饮选择都好多(汽水、啤酒、梳打水同茶)隔篱枱抽奖赢咗,送一大碟哈密瓜,好好气氛!火锅店定期有唔同优惠,记得留意社交平台~

打边炉前有炸鱼皮同鸡汤,汤底浓郁暖胃,唔系鸡精味!

任饮嘅嘢饮选择都好多(汽水、啤酒、梳打水同茶)

隔篱枱抽奖赢咗,送一大碟哈密瓜,好好气氛!

火锅店定期有唔同优惠,记得留意社交平台~
2024-08-06
$350 (宵夜)
  • 四川麻辣鸡煲
  • 刺身拼盘