2022-12-31
✨尖沙咀足料日式丼饭✨ 今次黎到位于尖沙咀厚福街嘅一间日式丼饭餐厅👍👍 各位如果钟意食日式嘢嘅话可以嚟试吓🇯🇵——- 食物方面 ——-(1) 慢煮黑豚盛丼🍚 - Rating: 7 out of 10慢煮出嚟嘅豚肉非常有咬口,配合酱汁下味道非常浓郁✨👍👍(2)香葱顶级牛肉配鹅肝丼🍛 - Rating: 7 out of 10鹅肝非常惹味✨ 令到成个丼饭味道生色不少😋😋(3) 本家制日式豚肉饺子🥟 - Rating: 7 out of 10饺子非常松脆, 配合酱汁之下,非常有咬口👍(4) 朱古力曲奇沙冰🍹- Rating: 8 out of 10朱古力味道浓郁, 饮落去感觉清凉(5) 紫薯鲜奶🥛- Rating:7 out of 10紫薯味道刚刚好,饮落去感觉非常嫰滑——- 环境方面 ——-Rating: 7 out of 10餐厅主要以黑白格调为主, 简约嘅设计令人舒适✨✨👍——- Information ——-📍肉搏食堂 (尖沙咀)📍尖沙咀厚福街2A号地舖
——- 食物方面 ——-
慢煮出嚟嘅豚肉非常有咬口,配合酱汁下味道非常浓郁✨👍👍
鹅肝非常惹味✨ 令到成个丼饭味道生色不少😋😋
饺子非常松脆, 配合酱汁之下,非常有咬口👍
朱古力味道浓郁, 饮落去感觉清凉
(5) 紫薯鲜奶🥛- Rating:
7 out of 10
紫薯味道刚刚好,饮落去感觉非常嫰滑
——- 环境方面 ——-
Rating: 7 out of 10
餐厅主要以黑白格调为主, 简约嘅设计令人舒适✨✨👍
——- Information ——-
📍肉搏食堂 (尖沙咀)
📍尖沙咀厚福街2A号地舖