烧肉放题成日都好贵😵 今次讲唔停就去咗一间都几抵食嘅韩式烧肉放题~✔️晚市放题 $278唔升级嘅话一定要主攻佢哋个特级牛颈肉!个人觉得呢只肉嘅质素可以媲美升级个啲🤩嫩得黎重牛肉味 而牛舌都好推荐😚 唔会太薄 爽口有油脂 另外想讲佢哋嘅小食试咗几款都好出色!最深刻系个蛋包虾 真心好值得一试😋 烧银雪鱼都劲大件同新鲜 而朋友就大赞佢嘅豆腐辣汤~ 冇谂过佢仲会有埋他他牛肉 加埋梨同埋蛋黄一齐食perfect❤️✔️升级推介 每人+$68升级会有埋加拿大3A同prime雪花牛 帆立贝 带子 羊架同埋牛肋骨🍖 个带子十分之有惊喜 超级大只又厚身 帆立贝都唔错 烧完都唔会缩晒水😝整体来讲 讲唔停觉得呢间韩式烧肉质素几好同埋价钱都算合理👍🏻 小食更加系有惊喜 大家如果黎嘅话一定要点蛋包虾同埋带子🥰

✔️晚市放题 $278

✔️升级推介 每人+$68