2023-09-14 92 浏览
呢度主打高质新鲜海鲜火锅,无限时既火锅店,我地拣选左个超值精选套餐每位$298,包精选时令海鲜同刺身拼盘十分丰富,任食蔬菜同任饮精选饮品,环境寛敞,二楼系大厅,再上一层是厢房,一班就三五知己慢慢食住倾计最好不过伍佰精选套餐套餐有刺身做头盘,有三文鱼、油甘鱼同剑鱼,每件都厚切鲜甜,打边炉有几款锅底可以拣,我就拣左滋润海底椰鸡脚汤,店员特别推介滚后先饮碗椰子鸡汤先,飮落好重椰香味,鸡味浓郁,汤底食出真材实料,仲有椰子肉同鸡脚够哂足料海鲜拼盘有鲍鱼、海虾、东风螺、同蚬,海虾上碟生猛仲识郁、鲍鱼亦都超新鲜,所有海鲜都食鲜味配料方面可以任拣6款,鱼三角限量供应,安格斯肥牛就必点,油花均匀仲好香牛味❤️除左肉类手打丸都系必点,牛丸够哂多汁弹牙 ,水饺云吞皮薄馅靓,食完相当满足饮品方面,有几款自家制饮品,我就试咗竹蔗茅根清甜解渴,整体方面,食物高质会再回访
伍佰精选套餐