2024-12-03 101 浏览
每个周末都会揾一个时间放低Lisboy二人世界🍻我同Lisba喺附近拣咗间新开嘅居酒屋chill下🎉估唔到呢间居酒屋都几有日本特色,有高身吧枱俾大家饮酒食串烧🍢一坐低就叫咗杯黑啤🍺🍸 鲍鱼海胆杯依家新张营业优惠每人会送呢个好出名嘅鲍鱼海胆杯😍好精致,相信个海胆一定好新鲜,配埋鲍鱼味道好鲜味🤤🍢 精选串烧拼盘我哋一坐低见到Menu有两个串烧拼盘,当然拣个精选串烧拼盘,多啲嘢食😋有牛舌芯串、京葱五花腩串、虎虾、蒲烧鳗鱼串、猪颈肉串🍢🍢🍢全部都劲高质,即叫即烧,牛舌心厚切烧完好Juice,五花腩肉好新鲜,烧完竟然仲有新鲜嘅猪肉味🤤蒲烧鳗鱼都好惊喜,配酒真系一流🍻🍢 七里香串唔够喉,我哋另外叫多两吋想食嘅串烧,七里香系台湾名物之一,鸡屁股的美名🤭Lisba表示未试过,所以点咗来试吓咩料子🍢估唔到呢度嘅七里香串系冇骚味😍仲烧到脆卜卜好滋味!🍢 免治鸡肉串要讲讲呢个免治鸡肉串都好吸引,好大条,相信系用新鲜嘅鸡肉制成,好难得免治鸡肉都有鸡嘅鲜味,再沾少少可食用生鸡蛋一齐食,口感一流🤤🥟 鸡皮饺子我哋好钟意食鸡皮饺子,呢度嘅鸡皮饺子可以哇系我食过嘅鸡髀饺子🥟最好味😍个鸡皮系煎到香脆,个馅唔系我哋平时食

🍸 鲍鱼海胆杯

🍢 精选串烧拼盘

🍢 七里香串

🍢 免治鸡肉串

🥟 鸡皮饺子
我哋好钟意食鸡皮饺子,呢度嘅鸡皮饺子可以哇系我食过嘅鸡髀饺子🥟最好味😍个鸡皮系煎到香脆,个馅唔系我哋平时食开嘅冰鲜肉,你可以食得出好有诚意用新鲜嘅肉制成嘅鸡髀饺子🥟一定要试,必食之选🌟

🦀 炸软壳蟹 + 一口炸芝士
呢个软壳蟹都炸得好松脆,外脆内软,最紧要够新鲜,成个蟹壳都可以食得落😋真系Yummy Yummy~~~仲有个一口炸芝士都好滋味,外面脆卜卜,芝士一啲都唔腻😋配埋啤酒好惹味🍻

🍙 酱烧饭团
最后Lisba叫多个酱烧饭团🍙本身以为只系饱肚嘅饭团,点知都好有心思,成个饭团特制酱烧到脆卜卜,入面都有啲肉松味🤤真系食完再想再食!

🍶 依家新张营业优惠清酒有七折添 🍶
  • 精选串烧拼盘