2024-10-17
尖沙咀山林道有间喺度做乜cafe,试左好啱朋友嚟倾偈,或者晚餐都好食,最难得嘅系服务都唔错,尤其是系落单𠮶个戴眼镜男人,好有礼貌,值得大家试吓佢位置上好易揾,店内环境好舒服,枱与枱距离够,倾偈拍拖都系一流今日我嗌嘅系二人晚餐,头汤甜品都有,先来嘅蒜蓉包布满蒜蓉,仲热头盘系白汁煮青口,青口煮得啱啱好,仲系胀卜卜,够Juice同埋鲜味,醒胃晚餐冇饮咖啡,睇落应该几好,但系我哋就嗌咗柚子梳打同埋热情果白桃梳打,又几好㖞,够晒清新主角上场,澳洲谷饲牛扒五成熟,煎得好好,锁住肉汁,非常大块,牛味十足仲有一个饭类同意粉拣,我就拣左蟹肉露笱虾意粉,好creamy ,特别正系啲虾,好弹牙其实全晚最期待就系佢个甜品,本身就系可以拣芝士蛋糕,但系我就加钱要咗呢个大热嘅开心果窝夫,个开心果酱好正,窝夫就外脆内软,再配埋雪糕,大推