2024-09-17
Lost Stars Snack Platter ($268)小食拼盘啱哂样样都想试吓嘅大家拼盘包括串烧牛肉粒 巴马火腿哈蜜瓜 单骨棒棒鸡 炸牛油果条 同串蕃茄另外配有两款特色酱 个人最钟意炸鸡Grilled New Zealand Ribeye Steak (8oz) Set ($288)套餐包括Soup of the Day 同一杯红酒或者无酒精饮品餐汤南瓜汤浓厚creamy 饮品我拣咗Bee Calm系洋甘菊花茶加少少vanilla香味 侍应不时会加热水纽西兰肉眼拣咗medium rare 熟度刚好 外层焦香 肉质软嫩以呢个价钱黎讲 呢个套餐真系性价比好高Japanese Scallop Sashimi Two-toned Pasta ($248)双色意粉系混合咗墨汁意粉同普通意粉 意粉有咬口每一条都沾满忌廉明太子汁 仲有嘅芦笋 口感更丰富刺身带子好厚肉 食落鲜甜嫩滑 值得一赞Moon River ($138)呢杯cocktail以baileys同drambuie两款甜酒做base再加上朱古力同奶泡 成杯饮品系好似一个甜品
小食拼盘啱哂样样都想试吓嘅大家
以呢个价钱黎讲 呢个套餐真系性价比好高
双色意粉系混合咗墨汁意粉同普通意粉 意粉有咬口
每一条都沾满忌廉明太子汁 仲有嘅芦笋 口感更丰富
刺身带子好厚肉 食落鲜甜嫩滑 值得一赞
Moon River ($138)
再加上朱古力同奶泡 成杯饮品系好似一个甜品