2016-07-12 856 浏览
咁夜放工做得咁辛苦,当然要食餐好补偿下啦!今次拣左呢间系大厦入面既烧烤点!细细地,岩哂三五知己饮下酒,食下小食,倾下计啦!烟肉荔枝卷,热既生果之中好似第一次食荔枝,谂住试下新野,食落出奇既夹呀,荔枝令到烟肉无咁咸,二者互相帮助!芝士蟹肉玉子烧,招牌菜,深宵二个字代表住佢地既餐厅,浓浓既芝士,啖啖蟹肉,加上嫩滑既玉子,太夹啦!软壳蟹沙律,大大件炸到岩岩好既软壳蟹,佢唔系炸到好热气既炸粉,有啲似油炸鬼包住佢咁!但佢唔系好油,够干身,但蟹又够水入份!处理得好好!黑松露牛油帆立贝,有黑松露既香,有牛油既香,帆立贝表面有煎香既口感,唔好彼此抢左大家既味道!烧羊架,好细心,烧完帮你整开一小件一小件,方便大家食,佢味道都香口,加上二款酱汁,唔同配合,我个人喜欢薄荷汁,有少少甜甜地!更好味!青苹果梳打,好香青苹果味道,唔会太甜,好美好既一餐!
咁夜放工做得咁辛苦,当然要食餐好补偿下啦!

烟肉荔枝卷
芝士蟹肉玉子烧
软壳蟹沙律
黑松露帆立贝
烧羊架
青苹果梳打,好香青苹果味道,唔会太甜,好美好既一餐!
青苹果梳打
烟肉荔枝卷