餐厅: 梨泰園韓國餐廳
资讯:

朋友生日,9个人到餐厅,因为出面吾够位, 去到先知这安排左坐房落单阿姐态度差到爆,吾俾我地点住几个菜先,吾肯帮我地落单,话惊我地点得少,9个人逼我地点10个菜以上,又无写明要最低消费,我地话落住单先再加单都吾得,一定要点晒佢要求数量先肯,最后我地食吾晒,净返2碟无食过,浪费食物,餐牌又无写明,餐厅又无写明,订枱又无讲明,我觉得系明屈,d食物又普通,环境又差,永远black list 前菜有8碟酱油蟹好咸好吾新鲜,用咸味掩饰吾新鲜既味食完之后所有人都觉得条脷好鞋,有一半人有反胃感觉,差d呕石锅饭都好味炸鸡一般,吾脆得个饭好味普通多汁,份量少,每人得一条到香口,吾油南瓜好硬因为朋友生日,free 一枝白酒

前菜有8碟
酱油蟹好咸

好吾新鲜,用咸味掩饰吾新鲜既味
食完之后所有人都觉得条脷好鞋,有一半人有反胃感觉,差d呕
石锅饭都好味
炸鸡一般,吾脆
得个饭好味
普通
多汁,份量少,每人得一条到
香口,吾油
南瓜好硬
因为朋友生日,free 一枝白酒