餐厅: 漁樂 (TKO Spot)
资讯:

2020-02-04 512 浏览
渔乐将军澳唐明街2号尚德广场2楼205B号舖今日专登入左黎将军澳探朋友顺便拜年,朋友就带左我去佢屋企楼下商场到食左个lunch先lunch time都几full, 我地都等左一阵先有位,入到黎都好多卡位坐得好舒服,而且餐厅入面既装修都几有格调,估唔到系屋邨商场既餐厅都有呢种感觉,好惊喜meun入面既选择都几多,而且价钱好平民同一般既茶餐厅差不多,抵食油饭好香又唔会太油腻啱啱好,而海南鸡就已经起晒骨,食落啖啖肉,好爽即叫即焗,热辣辣好好味,好欣赏呢个沙嗲汁,好有马拉风味,非常正宗
渔乐
将军澳唐明街2号尚德广场2楼205B号舖