2021-12-11
成日系app上面见到呢间台湾快餐 亦都成日经过 都可以见到好多人排队!终于我地今次都受好奇心驱使试下🍱百芳卤鸡扒便当💰64便当入面有娃娃菜 粉丝 粟米粒 咸菜同埋半支卤水蛋 中间就有一块大嘅卤鸡扒 卤水汁都几多 整个鸡扒都算嫩 而且都算份量多 饭系底其实就唔算多 而且都有其他主食 不过整体比较油 觉得麻麻地🍱卤肉饭便当💰55同鸡扒便当唔同嘅就系中间嘅鸡扒变左好多卤肉 但系卤肉粒整体偏肥 会令下面嘅饭更油 而且觉得每个便当冇乜分别咁😂🍗卤水鸡翼💰25卤水汁都几出色 不过鸡翼偏细 价钱都算合理嘅🍵碳培乌龙本身以为系一杯净茶 但系原来系预设左超甜同埋系冻嘅 所以冇乜点饮 如果再饮应该会走甜😨整体来讲呢间嘅便当可以当快餐食 但系要特登排队来食就不了 而且员工态度比较松散 讲野都比较大声📌 百芳池上便当 (V City) (屯门)屯门屯门乡事会路83号V City1楼L1-12号舖
🍱百芳卤鸡扒便当
🍗卤水鸡翼
💰25
卤水汁都几出色 不过鸡翼偏细 价钱都算合理嘅
🍵碳培乌龙
📌 百芳池上便当 (V City) (屯门)
屯门屯门乡事会路83号V City1楼L1-12号舖