2023-09-05 236 浏览
以食煲仔嚟讲环境装修都几新几企理✨位置几多,坐落唔会太逼,服务都唔错例如豉油葱花炸蒜等等都都会有店员拎住真系可以试少少佢哋自家制辣椒油,系几香酱介要收 $28 ~咁我哋主食主要叫咗胡椒猪肚鸡煲 胡椒味唔算重但有猪肚味 都几香几好饮,而且老细又特别教路,食完啲鸡可以饮下个汤,个汤好入味鸡味好重~猪肚俾得好多好足料 冇腥既内脏味 略嫌个鸡可以再滑身啲,唔会好油腻 平时唔钟意食传统鸡煲可以试吓呢一款﹗小食我哋叫咗即炸餐肉,好脆好食。响铃劲大旧都好薄好脆﹐作为基本嘢都冇失望。虾滑推介✨ 好食好q弹,仲有娃娃菜~特别一赞系估唔到呢戒嘅安格斯牛小排雪花几靓,饮落都好都算软腍,牛味出﹐cp值几高❣️招牌椒盐粟米 粟米好甜 好食😭❣️好香唔会话好咸 果然系招牌两个女仔食 好足够 依个份量系两位男士份量 抵食,老板/店员不时睇吓有咩需要,会帮你隔下油咁~下次多人一齐食会想试埋佢个牛肉拼盘 咩部位既牛都有😛--------------------评分:4.2/5人均:$200-300
以食煲仔嚟讲环境装修都几新几企理✨

位置几多,坐落唔会太逼,服务都唔错
例如豉油葱花炸蒜等等都都会有店员拎住
真系可以试少少佢哋自家制辣椒油,系几香
酱介要收 $28 ~

胡椒猪⻣鸡煲

虾滑