屯马线开通,真系好方便㗎👍因为呢我妈妈系住石门𠮶边㗎🤩所以今日就第一次搭屯马线入去揾佢😘好快㖞👍我约咗妈咪喺京瑞广场等😂因为佢话有一间海南鸡饭好好食㗎😍要带我去试下😋😋就系呢间啦👍澳门丸记清汤腩😋 妈咪。。我唔食牛腩𠮶㖞😅我妈咪话呢间嘢好特别嘅👍系有海南鸡饭食架🤩仲有好多嘢食, 当然系有清汤腩同埋其他特别嘅小食啦 㗎👍👍咁我梗系唔执输,嗌咗个海南鸡饭喇🤩啲饭系油饭糙米饭健康㖞👍你睇下啲鸡好靓㗎冇骨软淋淋好滑架,妈咪就叫咗个咖哩猪扒饭汤捞呀,啲咖哩猪扒同汤面系分开上架😍好多薯仔㖞个咖哩辣辣地几好味㗎😘我妈咪食嘢好得意㗎🤣佢好钟意呢将d面唔系连个汤食架,佢将啲面摆埋落啲咖哩汁度食👍👍我试过一啖呀😍又真系别有一番风味㗎👍👍好似咖哩捞虾子面咁😋好正呀🤩😋个汁又多㖞 所以妈咪将成碗面摆晒落啲咖哩汁到捞埋一齐食😋 睇见都想食呀😅仲有咸柠七系超正真系好咸呀下火最啱呀 记住搭屯马线去石门试下呢一间咁特别嘅澳门丸记清汤腩呀👍 一出石门站就见到㗎喇,唔驶三分钟你就可以去到快靓正#katkatfoodies

仲有咸柠七系超正
真系好咸呀