2025-02-19
山林道嘅变化都几大走一圈发现唔少餐厅结业有诚意嘅小店大家真系要多啲支持𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳 / 𝘗𝘢𝘳𝘮𝘢 𝘩𝘢𝘮 𝘨𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘭𝘢𝘥🥗𝘔𝘢𝘪𝘯 / 𝘏𝘰𝘮𝘦𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘣𝘦𝘦𝘧 𝘧𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵𝘴 𝘪𝘯 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘰 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 𝘔𝘢𝘪𝘯 / 𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘐𝘣𝘦𝘳𝘪𝘤𝘰 𝘱𝘰𝘳𝘬 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘉𝘉𝘘 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦𝘋𝘦𝘴𝘴𝘦𝘳𝘵 / 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘤𝘢𝘬𝘦 & 𝘍𝘶𝘫𝘪 𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦𝘴 𝘤𝘢𝘬𝘦二人set $438嘅价钱系几抵deal四道菜都发挥正常意粉同甜品亦系自家制一整bowl沙律够份量好够诚意香草酱意粉嘅调味都算几平衡烧𤤖略为半生熟牛柳舖满面不过我个人觉得牛柳未入同青酱系最夹可以考虑有其他组合变化猪鞍唔系厚切所以肉质偏向软稔肥瘦相间配BBQ酱几夹有d似食𡁵short ribs猪香浓郁另外几欣赏佢配菜有好多紫薯蓉甜品方面有好多款蛋糕选择亦可以加钱转做窝夫当日叫咗抹茶之士蛋糕同富士苹果cake前者口感我几like介乎New York同轻乳乳之间芝士味比抹茶突出
走一圈发现唔少餐厅结业
有诚意嘅小店大家真系要多啲支持