一直以为黎依到好迂回(唔知点搭车)🫣同大王🤴🏻讲揸车入去,佢又冇反应😢最近俾我发现,原来系大埔墟站🚇有免费接驳巴士🚌大约𝟏𝟎分钟就会到,好方便😌虽然今次同朋友系食晚饭🥢,不过黎到时仲未天黑,望到出面既山林🌳 & 湖景劲靓🏝 • 劲舒服,下次(晏就☀️)可以带埋屋企人黎食点心🧆~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪明太子酿蟹盖 ($168)闪闪既蟹形器皿装住🤲🏻,金金黄黄既蟹盖🦀外皮炸到脆卜卜💫,入面酿满(塞爆💥) 明太子忌廉🧡加大量蟹肉丝。用叉成"注"成"注"咁食🍴.▪葱烧关东刺参 ($268)圆圆既刺参,软腍弹弹口感🤓,表面淋上浓稠既酱汁,葱烧够惹味😝.▪老坛酸辣龙趸球 ($388)睇个名我仲以为系爆炒,点知原来系好似酸菜鱼咁🤣不过应该系系我食过最豪气💎既酸菜鱼,用龙趸球🐟,件件都劲厚身🤌🏻,肉质嫩滑结实,冇骨啖啖肉😚底仲有好多薯粉 • 芽菜.... ▪茶位 ($25/位)(香片 • 寿眉 • 普洱 • 龙井 • 菊花 • 铁观音)可拣🫖.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加
一直以为黎依到好迂回(唔知点搭车)🫣
同大王🤴🏻讲揸车入去,佢又冇反应😢
最近俾我发现,原来系大埔墟站🚇有免费接驳巴士🚌
大约𝟏𝟎分钟就会到,好方便😌
下次(晏就☀️)可以带埋屋企人黎食点心🧆

▪明太子酿蟹盖 ($168)
闪闪既蟹形器皿装住🤲🏻,金金黄黄既蟹盖🦀
明太子酿蟹盖
明太子酿蟹盖

▪葱烧关东刺参 ($268)
葱烧关东刺参
葱烧关东刺参

▪老坛酸辣龙趸球 ($388)
睇个名我仲以为系爆炒,点知原来系好似酸菜鱼咁🤣
底仲有好多薯粉 • 芽菜...
老坛酸辣龙趸球

▪茶位 ($25/位)

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费