2023-04-18 251 浏览
有日去咗山顶 食完个burger king散一阵步就已经9点 啲铺头已经收晒舖 但系仲想食嘢👀 见到呢间gelato就买黎试下🧐 点知伏咗😹✨Single Scoop with Marshmallow Cone💲 68雪糕筒除咗正常筒 仲有得拣痴满朱古力碎/棉花糖/froot loops既筒🦭 而口味方面都几多特别味 有reese’s味 白兔糖拖肥味等等~ 🍦我地因为想望落开心啲 所以就拣咗froot loops筒 再加安全牌既cookies & cream味🍪 首先讲雪糕本身 唔系难食 但系纯粹系正常雪糕质感 绝对唔系gelato❌ 曲奇味亦都唔明显🥲而雪糕筒就好甜 亦都唔算脆😫 68蚊我忍下口 离开山顶先去7仔买雪糕唔好😵‍💫