2015-09-24
住系呢区廿几年,最痛苦就系揾食!要食个lunch, tea就只系得几间茶餐厅选择,相信系附近返工既人,揾地方食lunch都系一种惩罚⋯难得有间与别不同既小cafe系度,就去试试。我记得前身唔系呢个名,当时仲要无得当食。依家相信系转咗手。一去到门口,令我惊讶既竟然系呢个串草不生既石门,竟然有咁多明星歌手艺员帮亲?以为系艺员开既添,再看看,估计老板系幕后工作者,先会有咁多艺员新张俸场。睇一睇餐牌,um...系呢个地段黎讲都几贵下,三文治餐$44-60不等,包一杯普通咖啡/Twining tea/juice, +$8可以选其他咖啡我楝咗三文鱼三文治$52+earl grey latte$8三文治料唔多,但佢个芒果酱好出色,同三文鱼都好夹,好好味!Earlgrey latte 就一般般,都ok唯一不满系员工无笑容同埋有只乌蝇成日飞黎飞去。。。如果老板见到,可以留意下。下次试下其他食物先,不过价钱系石门黎讲真系几贵呢
三文治料唔多,但佢个芒果酱好出色,同三文鱼都好夹,好好味!
Earlgrey latte 就一般般,都ok
唯一不满系员工无笑容同埋有只乌蝇成日飞黎飞去。。。
如果老板见到,可以留意下。
下次试下其他食物先,不过价钱系石门黎讲真系几贵呢