2019-07-11 251 浏览
呢排真系多左好多工厦有好野食,难得放假,就揾间试下。大埔都系一个劲多好野食既地方,所以今次就揾左呢间系大埔工业区既FAMA, 好在距离大埔墟好近,不至于行到满头大汗。上到去发现地方极度宽敞,系自助形式,即系去到自己去counter买野食,跟著就拎住个呼叫器,自己揾位等食。餐具,调味料都系要自己拎,用餐完之后自己分类放返入盆,够晒环保。好钟意佢呢幅画墙😙坐窗口位都唔错,有山景睇,够晒chill😌早餐怪既我,都系忍唔住叫左个呃like全日早餐(其实汉堡都好想试😋)加爆谷焦糖咖啡佢都系用木板做器皿就已经好吸引,早餐都算丰富,有唔同既肉(鸡肠,烟三文鱼,汉堡扒)制品,仲有我至爱既焗豆同蕃茄😍,这价钱不能太有要求,味道算是ok。呢杯爆谷焦糖咖啡影相一流😂好令,味道也可以,不算过甜,但若啡味再重一点点就更好。若是再黎大埔区,都算系一个食brunch既好地方黎既😃下次食汉堡😆

好钟意佢呢幅画墙😙

坐窗口位都唔错,有山景睇,够晒chill😌

呃like全日早餐

爆谷焦糖咖啡