2024-01-31 188 浏览
呢度d工厂大厦成日都会有好多好嘢食收埋咗喺呢度,呢间舖头之前装修左半年,终于呢几个月开返,虽然好似个装修风格都一样系偏简约,而佢哋系采用QR code落单,所以佢哋都系免收加一。因为我都几钟意食牛舌,所以我今次嚟到食返佢哋嘅牛舌,佢哋嘅牛舌唔系好似平时咁一片片,即系一大嚿一大嚿咁样,咁佢哋嘅质地都几弹牙,唔会好老好难咬,可能系因为佢哋唔会煮到全熟,有少少白里透红配合埋佢哋嘅前菜,辣辣地咁好送饭咁我个朋友就食咗一个软壳蟹炒饭,咁佢就俾咗一大球蟹膏酱,同埋一只软壳蟹,配合埋一个用酱油炒嘅饭,食落去偏咸,但系份量好大,如果男仔食嘅话一定够🫢咁佢哋晏昼个set就会包埋一杯茶,如果系特饮嘅话就要另外加少少钱,大部分set加埋都系$100内,都算抵食嘅

配合埋佢哋嘅前菜,辣辣地咁好送饭