2018-09-04 1409 浏览
九龙湾国际展贸中心返工,如果落楼下,就要挨贵饭。我哋可以选择喺二楼过桥去对面,机电工程署。附近有一间信和工商中心。本来只系为左呢样,所以过去信和工业中心有几间饭堂,三楼同八楼都有。听讲八楼(信和食堂)好食啲,当然都有成堆人喺门口等。我哋去到,都唔系即刻有枱。首先要同四眼哥哥讲几多位,等佢分位。 茶餐厅饭,未必好有镬气,但都系好安全 我哋叫左三个饭,生炒骨、沙爹牛肉、回锅肉,每个人都话好食,但太咸 都系$38 ,热饮+$4 ,冻饮+$6呢个价钱唔系上海菜馆,但都有大量椰菜同豆腐干(系啊!无笋啊!),算系咁啦!要挑剔嘅,就只系点解回锅肉系普通肉片,唔洗腩肉!当然,好过求其整罐罐头俾你嘅呢个都系即刻炒嘅,所以呢碟饭最迟到

本来只系为左呢样,所以过去

茶餐厅饭,未必好有镬气,但都系好安全

都系$38 ,热饮+$4 ,冻饮+$6
呢个都系即刻炒嘅,所以呢碟饭最迟到

题外话/补充资料: 几个人侍应行过都无簿,得一个阿姐肯落单,咩玩法?
2018-09-04
  • 回锅肉饭