Set lunch menu: 220/ personAppetizerJerusalem Artichoke 🥔 (8.5/10)焗薯仔再加巴马臣酱 另外配啲车厘茄同埋果仁 第一次试觉得个配搭几有趣 个酱汁好重芝士味 但又唔会太heavy 薯仔都觉得几香脆Corn Ribs 🌽 (8.5/10)烤粟米面条再加啲黑松露酱汁 粟米烤完非常惹味同 juicy 特别钟意个酱汁酸酸地几开胃 再加埋黑松露嘅香味 好好味Homemade pastaPappardelle 🍝 (8/10)阔条面配上牛颊肉及牛肝菌 阔条面口感烟韧 配上特制意大利酱汁好夹 每口都系浓郁牛肉味 不过整体面既份量较少Clams Tagliatelle🍝 (7/10)味道上冇乜特别 面嘅口感比前者更加硬身同埋烟韧Dessert Cannoli 🍰 (8/10)系传统既法式甜品 外型几得意 好似水管 外皮几松脆 入面唧咗啲类似cream既filling 食落唔会好甜OVERALL: 推荐😆 (7.5/10)见到几多人都推荐佢嘅flat iron steak 不过今次就冇试到 餐厅装修走工业风格 带点异国风情 有吧台同普通坐
Set lunch menu: 220/ person

Appetizer

Corn Ribs 🌽 (8.5/10)

Homemade pasta
Pappardelle 🍝 (8/10)

Clams Tagliatelle🍝 (7/10)
味道上冇乜特别 面嘅口感比前者更加硬身同埋烟韧

Dessert
Cannoli 🍰 (8/10)

OVERALL: 推荐😆 (7.5/10)
见到几多人都推荐佢嘅flat iron steak 不过今次就冇试到 餐厅装修走工业风格 带点异国风情 有吧台同普通坐位供客人选择 灯光充满情调 几适合庆祝 餐厅午膳时间比较静 只有一两枱客人 坐得舒服 之前见到有留言话服务态度一般 但我当日服务都唔错 不过整体食物份量比较少 味道不过不失 前菜反而更有惊喜 而且餐厅位置有啲隐蔽
Papardelle
Corn  ribs