🍖德国黑麦啤慢煮咸猪手💵168🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀依个价钱食到咁大只猪手🍖系非常抵食,外皮同埋猪手肉都好有啤酒味🍺劲巨有骨胶原,但好难切开,店员无帮我地切一切,通常出面既餐厅都会帮忙切开几下🥲味道够但系猪手外皮仲好多毛🥲🍝大虾宽条面💵80🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀用左忌廉汁亦加左啲蒜去炒,除咗有蒜香味,亦有好重既奶味,个汁煮得较杰身同时因为重奶既关系,所以食几啖都好饱,而虾🦐都吸收晒蒜味,好香~🍝北海道帆立贝明太子意粉💵100🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀通常明太子味道会偏咸,但依碟既明太子忌廉汁意粉🍝味道比较淡,应该话系过淡,不过带子好大只,最有味道得带子咋~🍟焗黑松露芝士薯角💵50🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀芝士唔够多,黑松露味亦唔够,唔能够铺满面头,而且薯角好干,需要自己出去攞茄汁,收服务费但系好多野都要自己出去攞🤨🍹有机接骨木花💵20🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀因为无大吉岭玫瑰🌹茶,所以我拣左枝接骨木花气泡水🍹绝对唔系餐厅整,系买返黎既~☀️整体而言,除咗大虾阔条面同猪手外,其他野食都麻麻地,地点都难揾,如果有车会比较容易好多,服务更加唔使讲😐
德国黑麦啤慢煮咸猪手

🍖德国黑麦啤慢煮咸猪手💵168