2022-05-08
听韩国人介绍依度既炸酱面好正宗就谂住黎试下适逢开翻晚市堂食所以提早几日打去book位听电话既应该系识广东话既韩国人系电话中都接左booking点知依晚准时入去首先系门口冇人理你(可能因为晚市太忙?)企左几分钟见到铺面系有几个位吉既咁就以为系自己揾位、是旦坐就ok点知想坐低,企门口收银又一路都唔理我地个位韩国女员工就皱晒眉冲过黎、大声叫我地wait outside 我地话book左 明明系佢地本簿到都见到我地个booking🤯个一刻先话bong楼系唔接booking walk in only叫我地出翻去等有位香港人staff知我地book左,就话会尽快安排我地入座、入去望望系咪有枱准备走会即刻执枱,我地企埋一边等佢、位置冇阻到人出入,都系咁俾果位韩国staff喝我地go outside静系依个experience 都已经令我地一开始好期待既感觉冇哂出面等多阵,香港人staff走出黎话有位我地先叫有位坐😅讲翻食物真系唔算太好食 只系不过不失咁全程仲要有唔止一只乌蝇飞黎飞去,枱同枱之间好近,嘈到听唔倒对面朋友讲咩加埋开头个插曲成个experience 系好差以后唔会再去한국분 한태 추천을
适逢开翻晚市堂食所以提早几日打去book位
听电话既应该系识广东话既韩国人
系电话中都接左booking
点知依晚准时入去首先系门口冇人理你(可能因为晚市太忙?)
企左几分钟见到铺面系有几个位吉既
咁就以为系自己揾位、是旦坐就ok
我地话book左
明明系佢地本簿到都见到我地个booking🤯
出面等多阵,香港人staff走出黎话有位我地先叫有位坐😅
讲翻食物真系唔算太好食 只系不过不失咁
加埋开头个插曲
成个experience 系好差
以后唔会再去
한국분 한태 추천을 받아서 가봤는데, 다시는 안 갈것 같습니다.
일주일 전이나 얘약 했지만, 시간을 맞추고 가보니까 얘약 불가 라고 하셨습니다.
그리고 한 스태프의 태도가 나빠서 정말 인상이 깊었습니다.
분명히 전화로 얘약했다고 말했는데 그 스태프는 나한태 반복 좋지않은 태도로 밖에서 기다리라고 하셨습니다.
이 경험 때문에 음식이 아무리 맛 있어도 (실제로 음식이 보통입니다) 다시 안 갈것 같고 다른 사람에게 이 식당에 가지 않는 것을 권합니다.
정말 안타깝습니다.