2011-06-26 15 浏览
如果唔计服务的话,单系食物方面,我会比一个笑脸。虽然食物好,但系我觉得自己得唔到相对的服务质素,最后气坏自己,食左都背脊骨落。17:50去到门口,已经有10几廿人排紧..wa..6都都未够..有冇多D人呀?但系个个都攞左飞,仲塞住门口..如果唔知我真系以为自己去左米之莲”添X运”我地4个人,等5张台,总共等左40分钟..点解?因为门口有几张大台5-6人系吉既,我等左几耐佢地就吉几耐~真系好fully utilized d resources!大台冇人用都算,张飞大大只字写住叫到No.人齐先比台,过左3个号码就要重排…但系原来le个policy系废既,你过左几多个No.都会比你插队,reception仲会帮手问过左10个号码既人系唔系到~唔怪得之门口既人等咁耐啦~等左40分钟,终于叫到我,咁我就打电话叫系隔离睇紧野既家人行番过黎啦~有个manager系reception帮手,就叫我人齐话佢知等多30秒就人齐,我就话比另一个系reception ge staff知人齐啦,佢一出声就话”未叫到你,宜加冇台比你㖞…”我:”你冇台叫我No.做咩?”Le个staff根本就发紧梦…叫到几号都唔知.r
如果唔计服务的话,单系食物方面,我会比一个笑脸。

劲多人..劲乱!
我地4个人,等5张台,总共等左40分钟..点解?

Le个staff根本就发紧梦…叫到几号都唔知.reception做野乱,又冇礼貌,一句”唔好意思”都冇!

入到去我地叫左生牛肉河,虾多士,牛油鸡翼,猪排同咖哩牛腩.其实样样都ok好味,特别系咖哩牛腩好淋,个汁送饭一流~
但系唔知点解waiters/waitresses个个都木口木面,又冇笑容…我仲听到有叹气声..
最后埋单$345..价钱都acceptable..但系等找钱等左10几分钟..等既期间只系见到有一个manager系咁”庄”我le台走未,脸上仲要露出不耐烦表情N次..大佬,你唔找钱点走呀?讲真..咁既服务,我系1蚊都唔会比tips!

结论,我会black list le间芽庄!

2011-06-26
  • 咖哩牛腩