2014-06-22 1276 浏览
和家人一起吃饭. 没有得影相. 他们不是太喜欢. 先相机吃后吃下肚. 今晚打算去APM , 但不竟超级多人, 又贵. 拖著小朋友. 走入了工业区. 巧明街找饭吃..  妈妈有时会在这里打麻雀, , 所以很熟. 晚饭 即刻有枱. 冇想过门口咁残旧. 里面坐得几舒服, 仲有食物味道真的不错. 先坐下要左一冬瓜宗. 都只系六十几元.真系抵. 个度呢款成日卖哂. 今日竟然叫到. 冬瓜刮耐都仲有好多. 我地三大一小.  每人都饮到三四碗.  配料很得意. 有莲子粒. 夏天饮很清. 京都肉排.上枱前以为是一块块. 上枱后原来是一字骨条条粗粗的. 味道不太酸. 个度一碟有成斤肉. 都只系卖五十几蚊. 真系底.. 海鲜菜煲.  清清地. 普普通通的.. 只有鱿鱼, 菜心, 唐菜. 粉丝.  味道偏淡. 菜粒炒饭.  呢个唔多好. 饭炒得好干.  菜粒够多. 饭口感少少硬.   白灼虾:  比较细只. 冇乜虾味. 麻麻地. 酱油酒楼开出黎. 唔多好吃. 油太多. 整体埋单没月想过那么便宜... .都系三百几银. ^^

都只系卖五十几蚊. 真系底..

整体埋单没月想过那么便宜... .都系三百几银. ^^

• 京都肉排.