2013-07-21 562 浏览
虽然周不时都经过, 但冇机会入去试. 虽然冇排长龙, 但见佢开左咁多年都仲0系度, 就证明应该系有d料到0既. 今日终于都 “顺路” 去左食. 叫左个set dinner, 以佢0既装修, 环境, 座位够阔落. Toilet 够干净.有呢个价钱, 都”应该”合理0既.d𩠌出得好快, 味道都ok, 汤好够火喉. 鸡够滑, 咕噜肉有家常菜0既味道, 糖水都都唔错,基本上食唔到有味精. 而且份量啱啱好, 0黎到呢度, 都觉得好满意. (虽则个个侍应都冇咩表情, never mind~)不过…….!!!!!!!!!!!!当我叫埋单, 女侍应比张单我, - $2xx., 咁我就攞张credit card 出来. 隔离个男侍应就好大声讲: “比现金啦!” ….. 即刻令成个dinner 0既满意度跌到零!!!!心谂…..咩事ar……部机坏左定系呢度唔收card ar…..咁跟住问返个女侍应点解一定要比现金. 佢先至话, 要满$300 先可以签card.我唔介意比现金, 我亦都知道银行会收charge, 对d 细商户来讲, 系有压力.如果你话under $300 , 要收charge 的话, 我亦都

我唔介意比现金, 我亦都知道银行会收charge, 对d 细商户来讲, 系有压力.如果你话under $300 , 要收charge 的话, 我亦都比得起. 但唔好命令我比现金!!!

讲真, 好食0既餐厅周围都有, 条数就好易计架姐, 你要走中档路线, 中高价menu, 但只提供低质服务, 位置又唔就脚, 又可以有几吸引人再去呢? 出街食野讲enjoy, 要受气0既, 点解要再来?
2013-07-20