第4-5次黎食啦,基乎每个月都帮衬,愈食愈滋味,味道保持水准,服务愈黎愈好🤭3人食,叫左2人餐+水煮鱼,食吾哂要打包返屋企,份量好足好抵食👍🏻🤤特别食2人餐,3人食都够,价钱又抵上次试左花雕醉鸡,酒味太重对我吾饮酒既人黎讲,有酒苦味,但2位朋友都觉得好好食,鸡好滑不过整人真系受吾到酒味,店员好好主动话帮我转口水鸡,知我中意食辣🤩🤩喱个细心服务真系一流,赞👍🏻店员系好似朋友咁会同你倾下计,好nice 口水鸡都鸡好滑,辣汁入味,正酸辣汤真系招牌菜,每次黎都必点,系少有既正宗酸辣汤,酸酸辣辣,浓味既出面食吾到松子鱼酸酸甜甜,少少似咕噜肉味道,炸过脆口的,但保持肉质滑嫩,今日店员话比条大鱼我食,见我成日帮衬😇😇太客气了仲要赞下个摆盆,有心机的鱼肚津白清淡菜,本人觉得比较淡味道,放埋入水煮鱼既辣汤一齐食😉仲好食呢水煮鱼超超超滑嫩,仲滑过太二鱼,味道都辣的过瘾,不过叫大辣都吾够我食,店员每次见我黎食,都额外比碟仔魔鬼辣油我食太贴心既服务,出面餐厅好多时只系比你点一种辣,吾会额外比个辣啲既酱你点啦,喱间系唯一一间同埋魔鬼辣都几辣架,会出汗🤭今日仲有老火汤饮,店员私人醒既薏米冬瓜汤,话一碗吾够再毕比我

入味口水鸡

口水鸡都鸡好滑,辣汁入味,正

正宗酸辣汤

出面食吾到

脆口松子鱼

仲要赞下个摆盆,有心机的

清淡鱼肚津白

滑嫩水煮鱼
魔鬼辣酱

同埋魔鬼辣都几辣架,会出汗🤭

老火汤水

今日仲有老火汤饮,店员私人醒既薏米冬瓜汤,话一碗吾够再毕比我地,太热情好客

最后今日本身3人食左$600几,用左6张减$10卷,减左$60后$500几埋单,真系饱到上心口,仲打包左一大个外卖盒水煮鱼返屋企食,真系抵食,重点味道质素都超级好,抵我帮衬过几次
入味口水鸡
正宗酸辣汤