2014-01-27
唔洗问,因为住个区所以久唔久想任食刺身就拣左佢,最新新增左羊安,牛扒都唔错好正的,先结论先!就系每次食物质素都可以有唔同,而份量都系,觉得呢个关乎两点,本身食物批次同厨房佬系边个同咩心情,平日九成好过礼拜六,日 ,礼拜日叫d刺身佢会帮你将叫既份量除四咁比你 好利害的。。讲返野食生野:(中等身形) 三文鱼,淡过九龙区 个边3.5星的话 呢度就刚好三星吞拿鱼,个边3.5 ! 呢度就2.5螺片,北寄贝,八爪鱼 同出面差唔多 系鞋左些小甜虾,好参差,多数处于唔甜 fail寿司 好小叫,但如果食过mk 明x 49.9 任食 咁呢度d寿司就系同个度个d差唔多无论外形 味道都。。仲有款泰式个张先有的生虾刺身,基本上如果连埋d面层酸辣料食埋就盖过哂d味巳经可以,斋食虾就睇彩数 多数2.5 星 好彩个阵有3.5星。。熟食:桥麦面,最近个次比耍的感觉 完全唔掂 无味 又口感差左一星,之前三星。。章鱼丸,2.5 中华沙律 2散收收无乜味 串烧台肠 ok 够味 4,免治鸡,ok 白色 唔讲咩肉可能唔知系鸡,之前有脆肉瓜,东姑,盐烧牛,而家无哂,有个紫薯 好一般无味,靖鱼 同九龙差唔多3-4牛柳粒,唔错要试 4
讲返野食
生野:(中等身形)
三文鱼,淡过九龙区 个边3.5星的话 呢度就刚好三星
吞拿鱼,个边3.5 ! 呢度就2.5
螺片,北寄贝,八爪鱼 同出面差唔多 系鞋左些小
甜虾,好参差,多数处于唔甜 fail
熟食:
章鱼丸,2.5 中华沙律 2散收收无乜味
牛柳粒,唔错要试 4,香茅鸡翼 3.5 似即炸,
鼓x炒虫见,唔错合格但份量小得交关,写一份可能壳有一大半,肉得唔够五粒,古老肉,柠檬鸡,青口(辣个只好过咖哩) all 一般般3-3.5 但以上几款系之前有。唔知点解最近个次点解都无埋,花枝西兰花都系,咸鱼炒介兰 其实所有中式野叫系食得下,唔好同中式食肆比较的话,有个地狱尤鱼须2,有时唔好彩会散散地 唔想吃下去,另外辣酒花螺,肉质麻麻 唔太中意2,汽水方面有汽水啰,酒就ice为主,热饮得柚子蜜,甜品就得terimisu ok 4,木康布癫 其实食忌廉多过食癫,3.5-4不过都有,芒果奶冻,酸酸地牛奶布癫,ok都系3.5-4