2024-09-10
最近喺网上揾到呢一间和牛烧肉一郎,佢哋主打和牛日式烧烤放题,而且睇住个价位都唔会贵,最紧要系食材全部都系高级嘢,仲要系放题任你食到饱,所以睇住都几吸引我。特登安排咗一个晚餐时段嚟试一试呢度嘅日式烧烤放题!呢度地方好大,啱晒带朋友家人嚟呢度吹水烧嘢食,嚟呢度饮酒都唔错,好多送酒小食可以任食。呢度无论系牛肉定鸡肉,味道都非常唔错,然后真系好抵食,肉都好新鲜。🌼薄炙牛五花(烧肉酱)同牛五花(辣味噌酱)经过酱料嘅腌制,味道非常入味,都有浓烈嘅烧肉酱同辣味噌酱嘅香味,然后牛肉嘅肉质好鲜嫩,油脂嘅分布仲好均匀。🌼切上等牛舌芯就好滑,同一般平时食到嘅牛肉好唔同,呢度烧烤后更加香更加惹味。香草鸡腿肉同香草鸡颈肉都非常有特色,香草嘅味道为鸡肉提味,烧嚟食嘅鸡肉味唔会好单调,食住好爽。菠萝攞嚟烧烤我都系第一次尝试,估唔到烧菠萝嘅甜味更加明显,然后好开胃。今次嘅日式烧烤体验真系好正,非常推荐大家可以带朋友家人嚟呢度饮酒食烧烤。(没有用餐优惠)
🌼薄炙牛五花(烧肉酱)同牛五花(辣味噌酱)经过酱料嘅腌制,味道非常入味,都有浓烈嘅烧肉酱同辣味噌酱嘅香味,然后牛肉嘅肉质好鲜嫩,油脂嘅分布仲好均匀。 🌼切上等牛舌芯就好滑,同一般平时食到嘅牛肉好唔同,呢度烧烤后更加香更加惹味。
香草鸡腿肉同香草鸡颈肉都非常有特色,香草嘅味道为鸡肉提味,烧嚟食嘅鸡肉味唔会好单调,食住好爽。 菠萝攞嚟烧烤我都系第一次尝试,估唔到烧菠萝嘅甜味更加明显,然后好开胃。
(没有用餐优惠)
题外话/补充资料:
(没有用餐优惠)