(非会员)
2007-12-26 12 浏览
经介绍打左去book位, 一听电话既时候差d 吓死我...因为系外国人, 于是就用英文book啦~几好礼貌呀~去到既时候原来冇想像中咁多人, (我原本以为要排好耐, 所以早成3个星期去订位, 因为系平安夜嘛~), 坐楼上, 冇楼下咁好环境, 不过静好多同埋暖好多!! 我地四个人叫左新奥尔良pizza, 三文鱼浓汁阔面, 海鲜篮, 半份dinosaur ribs, 仲有一个凯撒salad, 好饱~个pizza我地叫薄既, 真系好脆同埋好特别~好好味~~个阔面睇落去唔系好, 但系都几多, 多过平时食pizza hut~~个海鲜篮冇想像中咁多海鲜, 有好多薯圈, 不过d海鲜真系几好味, 个salad同ribs本人超喜欢!!~~salad虽然差唔多全部都系菜, 但系好好味好新鲜, 尤其系咁多肉既时候, 个salad中和番, 超正!个ribs我地4个人一人只系食到一条左右, 真系好香好软, 非常美味!! 总括黎讲就系好味呀, 不过就比较热气同埋浓味, 同行友人就认为d 野食样样都差唔多味...可能系比较浓味啦, 始终同中菜唔同...不过本人认为大时大节或者去庆祝既时候食非常唔错!!除此之外, 环

除此之外, 环境都ok, 侍应比较难叫, 因为我地坐楼上, 佢地都几忙, 不过都几helpful~ 同埋好似唔系好多staff咁~

可以一试呀, 唔错~