2009-05-18 152 浏览
前日(16-5-2009 Sat)傍晚,男友带o黎呢o度食饭,佢推介呢o度$28.00o既砵仔焗鱼肠,咁我拣o左$52.00o既鱼唇扣鹅掌.然后叫两碗白饭送隔离清真惠记o既咖哩羊腩,白饭都几大碗同几软,由于咖哩真系几辣,所以都叫汽水,同男友一人一支大可乐.食食吓,鱼唇扣鹅掌到o黎,鱼唇唔多,有8件o度啦,鱼唇同鹅掌都好腍,但我觉得鱼唇有少少鯹.垫底有好多生菜,以补我o地冇叫菜o既不足.我o地食o左好耐好耐,都有半个钟喇,一砵砵o既焗鱼肠终于出现喇,但…..几砵都冇我o地份o既?咁多人叫,终于等到喇,热辣辣又香喷喷,面上有油炸鬼,翻开睇睇,有好多鱼肠.男友加o左胡椒粉,食落,面o既蛋好脆口,里面o既蛋好滑好香,鱼肠唔鯹亦冇异味.最后,我o地两个食唔晒啲o野,每样都剩返啲,太饱喇.男友大赞呢o度有酒楼水准但收费平,净系做熟客都够.环境,卫生同服务:样样都比想像中好,唔错.

最后,我o地两个食唔晒啲o野,每样都剩返啲,太饱喇.

男友大赞呢o度有酒楼水准但收费平,净系做熟客都够.

环境,卫生同服务:
样样都比想像中好,唔错.
鱼唇扣鹅掌
砵仔焗鱼肠