餐厅: Itamama (何文田廣場)
资讯:

2018-10-26 449 浏览
何文田广场大番新后,新开左好多餐厅。今日见到其中一间都多人帮衬,所以决定试一试。我知道佢系一个饮食集团旗下嘅一个品牌,所以个装修都唔错。不过不失,如果芝士可以再溶d就好。面身够爽,不过略为咸左少少。之后加左柠檬汁,好dd,不过味道系唔夹的🤣🤣个牛扒竟然做得唔错,虽然我都唔识分系唔系安格斯,同埋都比梳打粉乸过,不过都仲有d牛味。建议点盐同黑椒,因为个磨菇汁,个人认为唔系好夹块扒。跟扒上嘅薯条出奇地好食,味道岩岩好,有薯味,又够脆,似系即刻炸出黎。最后叫左两杯特饮,因为第二杯可获半价优惠。下面系芒果果冻,好似以前许留山嘅咩咩爽咁,口感好Q,加埋忌廉,我觉得几好饮👍🏻👍🏻整体黎讲食物质素合格多d,加埋咁嘅价钱,就觉得可以再食。希望下次试下其他菜式。

芝士白汁烟肉焗西兰花

不过不失,如果芝士可以再溶d就好。

鲜蚬白酒烟肉蒜香天使面

烤安格斯牛扒