2018-08-16 1438 浏览
星期六放假,阿妈又唔煮饭,只好一家人落街揾食。虽然撞正午饭时间,但炑八唔多人等位,可能少人食烧肉当午餐🙃。叫左个「下午白烧烤餐」(葱蒜牛五花),包一碟牛,一碗白饭,前菜,海带汤,生菜篮及无限添加炉边蛋。另外再叫左个「一个人吃烤肉」,包括前菜,迷你沙律🥗,肉类五选二(鸡肉,牛五花肉,护心肉,黑毛猪五花肉,牛LA骨),同四选一流心蛋饭😍。我地一家都系牛魔王😈😈,所有菜式全部都系牛肉。个葱蒜牛五花要一赞好香蒜味,我地仲突登将其他牛肉沾满蒜汁先攞去烧,味道一流👍🏻。识食嘅梗系食泡菜同炉边蛋啦,呢度有无限添加,食极都有啊,质素都唔错。饮品就要加$8升级做 特饮,我地拣左荔枝梳打同青柠梳打。我钟意荔枝多d,清甜解渴。总括而言,啲嘢食都唔错,会再嚟😏。