2019-12-25 1813 浏览
今日平安夜去咗食个酒店既平民自助餐~有每人一份煎鸭肝, 一份和牛, 自助餐有不断refill 既鱼生sashimi (有剑鱼腩, 三文鱼, 甜虾, 北寄贝)、仲有焗蚝, 小龙虾, 烧鸭, 烧腩仔,焗青口, 鸡翼, 仲有大厨切一片片既烤羊腿, 加埋甜品~仲有啲中式鸡同菜仲有汤~讲真$300价钱可以有咁多选择真系有惊喜绝对、系绝对对得起个价钱!食得既全部都新鲜好食! 拥有汽水咖啡任饮, 再包一人一杯大大杯生啤! 环境算安静~可以同知己朋友真系饭聚倾计~睇得出餐厅嘅经理同负责人都真系在食物上花了心思,并不是一般用平价食材谂住去撑饱客人就算~自助形式都不断有人收碟唔会搞到成枱都系碟所以服务Ok !真心觉得区内多咗一个真系几好嘅选择, 好去处
今日平安夜去咗食个酒店既平民自助餐

真心觉得区内多咗一个真系几好嘅选择, 好去处
庆祝纪念
圣诞节