2020-12-07 334 浏览
近期非常流行食药膳米线🍜 早前都试过荃湾嘅马祖之后 喺油尖旺区亦都物色左另一间有得食药膳米线嘅地方— 农米庄💁🏻‍♂️美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)✨ 椰子鸡汤米线 $58首先个汤底非常非常重椰子味🥥 佢入面嘅程度系连𠮶啲豆卜 支竹等配菜都但有浓浓嘅椰子香🤤 至于米线方面佢嘅质感都算唔错 份量中规中矩啦👍🏻 鸡件都可以未至于好老好”鞋” 但比较都系鸡骨 如果想食啖啖肉嘅你可能会觉得个鸡有啲少😂🐓✨ 蕃茄蛋鸡汤米线 $59有鉴于小编真系好钟意食蕃茄味嘅嘢🍅🤩 呢一个汤底就真系啱晒‼️ 试饮呢一个汤底嘅时候就已经感觉到佢嘅蕃茄味好清新 完全系无添加🤤 佢嘅蛋亦都整得啱啱好 一啖汤配上鸡蛋同埋米线 完全系冇得输😋✅作为普通嘅米线舖其实佢都算唔错👍🏻 佢嘅性价比都算系好高 而且喺油尖旺区都有分店😏 如果大家想食米线又唔想去大型连锁店可以去呢间试吓💁🏻‍♂️

美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)

✨ 椰子鸡汤米线 $58

✨ 蕃茄蛋鸡汤米线 $59