2014-07-14
旧同事系Groupon见到有discount,买左一个「4人11道菜午市套餐」,价值$248。由于有个同事唔舒服,最尾4变3,3个人食4人餐,饱到喊,除番开每人都系80零蚊,以食物既质素同份量黎讲,除左抵到喊之外,谂唔到其他形容。果11道菜分别系:四个饭(拌饭或汤饭,其实零售每个都卖$100)、四罐汽水(普通可乐/雪碧/忌廉; 当然可以加钱要啲特色韩国野饮,我地都加左10蚊要个韩国米酒)、一个煎饼、一个韩式炒粉丝同埋任添泡菜/前菜。果个拌饭真系好掂,味香浓,我地叫左三个,分别系牛、猪同海鲜,我最LIKE海鲜果个~汤饭都几清甜既,不过拌饭真系惹味啲~~~唔算太爆场,啲员工都好NICE,要求FILL前菜同茶都会好快帮你~上上下菜,有个男人唔知系咪老板仲送埋MASK比我地。都系第一次食饭送MASK,哈哈~今次冇试到佢个包菜饭,因为个餐冇include,希望下次有机会再试啦~另外,佢地15:00就会落场~要帮衬就要留意啦~~不过唔肯定系咪每日既practice,可以打电话问~可能啲staff都系korean,所以全程english channel~有下次~值得推介!~
汤饭都几清甜既,不过拌饭真系惹味啲~~~