2019-07-24 878 浏览
👧🏻同朋友仔去铜锣湾high tea,叫咗哩个Seasonal Limited【Twining Earl Grey🍵 English Afternoon Tea Set🧁$288 For 2】$288哩个价钱喺铜锣湾食high tea真系好抵,大家若果喺附近行到攰攰地,黎哩度系唔错嘅选择👧🏻觉得佢既咸点好味过甜点,最上𠮶层有两款芝士蛋糕,包括纽约芝士饼同埋朱古力芝士饼,细细件所以食落都唔会太漏。第二层有泡芙同埋士多啤梨挞,我就最欣赏士多啤梨挞,除咗表面嘅士多啤梨够新鲜够甜,个挞嘅挞皮十分之脆口,正,想食多件至于第三层就系咸点,本人最欣赏系黑松露蟹肉酥,不过略嫌太细件唔够喉,个蟹肉酥好酥脆香口上面嘅黑松露更加突出佢嘅鲜味饮品叫咗【Graceful Lady🍹】好Freash🍃又有果香,成杯饮品唔会淡茂茂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2019-05-17